Visualisering Kommunikation Facilitering Kurs Om mig

Be brave keep it simple!

…det är mitt motto.
De senaste arton åren har jag fokuserat på att stödja ledningsgrupper, specialister och organisationer inom ledningskommunikation, förändringsarbete, facilitierng och visualisering. Jag har arbetat i globala företag i de delar som framförallt fokuserar på forskning och utveckling. Facilitering och visualisering är centrala verktyg i mitt arbete.

Min passion för vetenskap, personligt samspel, pedagogik, engagemang och kreativitet har varit drivkrafter genom min karriär.
Efter en sparsam runda i reklamvärlden började jag studera biologi och kemi vid Lunds Universitet och påbörjade doktorandstudier på Zoofysiologiska institutionen. Under studierna undervisade jag samt införskaffade mig en udda kunskap i mask och perukmakeri för teaterscenen. Kombinationen vetenskap och teatermaskör kan tyckas som en udda kombination men den visade sig vara mer användbar än väntat.
Efter några års forskande på tidiga kliniska studier förklarade en kollega från marknadsavdelningen att jag borde ta vara på min förmåga att obehindrat röra mig mellan forsknings- och marknadstänk. Det var för tjugo år sedan och början på en ny karriär.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.